Raambekleding voor in huis in Hapert

Het kiezen van raambekleding en raamdecoratie voor in huis kan een lastige opgave zijn. Lemmens Verf & Wonen in Hapert staat voor je klaar als het gaat om deze keuze. Je profiteert niet alleen van ons diverse aanbod aan verschillende soorten raambekleding, maar ook van persoonlijk advies over welke bekleding geschikt is en wat sfeervolle raamdecoratie voor jouw huis doet. 

Ben je op zoek naar Raamdecoratie voor in huis in Hapert?

Neem contact op of kom langs!

Ontdek onze verschillende soorten raambekleding voor in huis

Raambekleding geeft niet alleen een functionele toevoeging in huis, maar dient ook ter decoratie voor je raam. Als woon- en schildersbedrijf bieden wij daarom een ruim aanbod aan raamdecoratie voor in huis, zodat jij precies vindt wat in jouw interieur past. In onze winkel vind je:

Ook swings, oftewel verticale lamellen zijn te vinden in onze woonwinkel. Weet je niet goed wat mooi staat ter decoratie voor jouw raam? Wij adviseren je graag in deze keuze.

Verticale lamellen als mooie decoratie voor het raam

JASNO swings vormen mooi woondecoratie in huis. Dit zijn verticale lamellen, maar dan net wat anders. Met één bedieningsketting breng je de lamellen om en om in beweging. Dit geeft een mooi 3D-effect. Geopend, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen zijn met deze raambekleding voor in huis mogelijk. De swings zijn bekroond met meerdere awards voor het onderscheidende design. Dit is dus een hoogwaardige decoratie voor het raam! JASNO swings zijn uniek ten opzichte van andere verticale lamellen vanwege de volgende eigenschappen:

  • De lamellen bewegen om en om.
  • Deze raamdecoratie voor in huis is beschikbaar in een mooie kleurselectie en keuze in om en om een andere kleur is mogelijk.
  • De lamellen zijn leverbaar in 89 of 127millimeter breedte en verschillende transparanties.
  • De lamellen zijn brandwerend en daardoor ideaal voor projectinrichtingen.
  • Een lichtgrijs koord om de lamellen te verschuiven naar links of naar rechts.
  • Bij stoffen lamellen zorgt een lamelgewicht, omhuld door textiel, ervoor dat de swings zo min mogelijk wapperen.

Kies jij de JASNO swings als raambekleding in huis?

Inspiratie voor jouw interieur

Feeling voor interieurmogelijkheden gaat samen met kennis van combinaties met verf, behang, raamdecoratie en raambekleding voor in huis. Met bijvoorbeeld een mdf-plaat voorzien van mooi behang bereik je bijvoorbeeld in een handomdraai een prachtig effect. Wij hebben extra oog voor verfmogelijkheden, ondergrond, kleurgebruik en materiaalkeuze. Zo brengen wij je op ideeën waar je misschien zelf niet aan gedacht hebt en helpen wij je met het vinden van bijvoorbeeld raambekleding en raamdecoratie voor in huis. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in je huis en daarom verf, behang en stoffering kiest waar jij je goed bij voelt. Voor interieuradvies op maat komen we graag langs bij je thuis. Je verdient namelijk een persoonlijk interieur. De eenmalige investering in ons advies belonen wij met een korting op materialen en benodigdheden. Dat is dus dubbel genieten.

 

Kom eens langs in onze winkel

Ben jij op zoek naar geschikte raamdecoratie voor in huis? Kom gerust eens kijken in onze winkel, wij helpen je graag verder. Voor interieuradvies bij jou thuis neem je contact met ons op door te bellen naar 0497-381348. Zo voel jij je straks weer helemaal thuis in jouw huis met onze prachtige raamdecoratie!