HISTORIE

Rijke historie familiebedrijf

Ons familiebedrijf kent een rijke historie. Het winkeltje in de garage aan de Castersedijk 6 werd de geboorte van onze missie. Terwijl Henk Lemmens senior in 1970 het schildersvak startte, beheerde zijn vrouw Riek de voorraad. De liefde voor behang zorgde ervoor dat de winkel binnen zes jaar tijd uit zijn kinderschoenen groeide. De aankoop in 1976 van het huidige pand aan de Oude Provincialeweg werd daarom een logisch gevolg.

Passie voor het vak

Tegenwoordig is ons DNA nog steeds te vinden in onze passie voor het vak. De liefde voor materialen is bij ons een vanzelfsprekendheid. Dat geldt ook voor ons trouwe team. Ondertussen staat, met Henk en Lindy Lemmens, de tweede generatie aan het roer.

 

Kwaliteit als visitekaartje

Ons visitekaartje kenmerkt zich nog steeds door vakmanschap en kwaliteit. Bovendien hebben we in 2009 Schildersbedrijf Schuurmans in Oirschot overgenomen. En we groeien nog steeds. Dankzij een aanbouw hebben we ruime presentatiemogelijkheden voor raamdecoratie en gordijnstoffen. Ideaal zijn beide kleurwanden met extra grote kleurstalen. En, terug van weggeweest, is het Histor kleurmeubel met kleinere kleurkaartjes voor een ruime keuze.