Gordijnen bestellen in Hapert

  • Diverse schilderwerkzaamheden
  • Uniek behang en behangservice
  • Interieuradvies aan huis

Wil jij sfeervolle gordijnen bestellen voor jouw woning in Hapert? Breng dan eens een bezoekje aan Lemmens Verf & Wonen in Hapert. Wij hebben een ruim aanbod in verschillende soorten raambekleding, waaronder gordijnen. Zo vind je bij ons altijd waar jij naar op zoek bent en wanneer je niet goed weet wat je wil, geven wij je graag advies.

Ben je op zoek naar gordijnen in Hapert?

Neem contact op of kom langs!

Gordijnen bestellen met persoonlijk advies

In onze woonwinkel vind je een ruim aanbod aan raambekleding voor in huis. Kies je ervoor om gordijnen te bestellen, dan haal je niet alleen privacy, maar ook sfeer in je woning. Daarnaast zijn gordijnen geluiddempend, isolerend en regelen ze de lichtinval in jouw woning. Ze zijn dus e perfecte raamdecoratie voor in jouw woonkamer! Weet je nog niet zo goed welke soort je wil bestellen? Dan geven wij je graag persoonlijk advies, zodat jij tevreden bent met de uiteindelijke keuze. Wij bieden in onze winkel ook andere producten aan, zoals shutters en jaloezieën op maat aan.

Dutch Design vouwgordijnen

Wanneer je gordijnen wil bestellen bij ons bedrijf, overweeg de JASNO folds vouwgordijnen dan eens. De vouwgordijnen zijn ontworpen door Dutch Design studio Daphna Laurens. De unieke vouwgordijnen zijn gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. JASNO folds zijn uniek ten opzichte van andere vouwgordijnen, omdat:

  • Het geweven papier verkrijgbaar is in diverse kleuren en een hoge mate van kleurenechtheid heeft.
  • De vouwgordijnen verkrijgbaar zijn in drie transparanties; semi-transparant, light filtering en de volledig verduisterende black-out.
  • Het textiel netjes in de bovenbak is weggewerkt zonder gebruik te maken van klittenband.
  • De folds aan de onderzijde zijn voorzien van een volant die de stof tegen verkleuring beschermt.
  • De knopjes aan de houten laten zorgen voor nette afwerking van de optrekkoorden en tegelijkertijd zorgen voor een echte design uitstraling.
  • De vouwgordijnen een kindveilige bediening heeft.
  • De houten latten gemaakt zijn van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in zes kleuren.

De kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant kunnen van elkaar verschillen. Naast vouwgordijnen koop je bij ons ook shutters voor het raam.

 

Neem contact met ons op voor gordijnen op maat

Wil je graag advies over het bestellen van gordijnen? Kom dan langs in onze woonwinkel, wij helpen je graag verder met professioneel interieuradvies. Om direct gordijnen te bestellen of advies te vragen, neem je contact met ons op. Dat kan telefonisch op 0497-381348 . Wij kijken ernaar uit om jou te helpen in de keuze voor gordijnen!