Shutters voor het raam in Hapert

  • Diverse schilderwerkzaamheden
  • Uniek behang en behangservice
  • Interieuradvies aan huis

Zoek jij shutters voor het raam in de omgeving van Hapert en Eersel? Lemmens Verf & Wonen in Hapert heeft shutters op maat in verschillende woonstijlen. Wij zorgen niet alleen voor de levering en installatie van jouw raambekleding, maar geven je ook inspiratie en advies voor het zoeken naar geschikte bekleding.

Ben je op zoek naar shutters voor het raam in Hapert??

Neem contact op of kom langs!

Stijlvolle shutters voor het raam

Shutters zijn binnenluiken voor het raam met verstelbare lamellen. Shutters vormen een bijzonder mooi, stijlvol en praktisch alternatief voor de gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden desgewenst privacy. Je kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen. Zo zet je het zonlicht in een handomdraai naar jouw hand. Bovendien zijn shutters een passend raamdecoratie pronkstuk in ieder interieur, van landelijk tot industrieel en van klassiek tot Scandinavisch. Je kunt ze namelijk helemaal naar eigen wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes (S, M, L, XL), kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud.

Wat zijn de voordelen van onze shutters op maat?

JASNO shutters worden in onze woonwinkel altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei ramen. Van erker tot dakraam en van keukenraam tot schuifpui. Maar denk ook aan speciale raamvormen zoals rond, schuin en getoogd. JASNO shutters voor het raam hebben verschillende voordelen:

  • Ze zijn een tijdloos pronkstuk voor je raam.
  • Ze zijn leverbaar in vele lak- en beitskleuren (zowel RAL- en NCS-kleuren).
  • De shutters zijn leverbaar in Paulownia-hout of in kunststof, wat ideaal is voor de badkamer.
  • Ze worden standaard geleverd met verzonken scharnieren, dit geeft een strakke look.
  • Ze vormen een prachtige oplossing bij niet-rechte ramen zoals rond, schuin of getoogd.
  • Ze zijn ook geschikt voor draaikiepramen en dakramen.

In onze woonwinkel zijn ook jaloezieën op maat verkrijgbaar.

 

Bestel jouw shutters op maat

Deze raambekleding op maat bestel je volledig naar eigen wens in onze winkel. Wil je meer weten over deze shutters of heb je andere vragen? Je neemt telefonisch contact met ons op via 0497-381348. Wij geven je graag persoonlijk interieuradvies zodat je geniet van een prettige woonomgeving!